Joventut i experiència liberal i socialdemòcrata, treballant junts per donar a la nostra parròquia l’impuls que necessita i, sobretot, la veu del ciutadà al Consell General.

JESSICA RODRIGUEZ DÍAZ

Jessica Rodríguez Díaz va néixer el 7 de març de 1982 a Andorra la Vella. Diplomada en Logopèdia, Postgrau en Psicología Clínica i Màster en Neuroeducació. Actualment finalitzant la formació en Psicoterapia Gestalt. Les seves aficions són, la natura, coneixements de la diversitat cultural i humanitària, Psicología humanista, lectura i amant dels animals. Enguany afiliada al partit Liberals d’Andorra per compartir una forta vocació de servei al país. Desprèn una alta motivació i il·lusió per defensar el nostre sistema electoral, “Tenim una altra forma de ser i volem una altra forma de fer”.  

 

FRANCINA ANGLADA

Vaig neixer a Andorra la Vella el 24 de Setembre del 1956 els meus pares eren catalans i varen pujar aquí Andorra gràcies al masover que tenia el meu avi avans de la guerra civil española  i es varen trovar per quasualitat a les rambles de Barcelona. Va proposar al meus pares de pujar a La Massana d’on ell era fill, li va buscar casa i feina, mes tard el meus pares varen baixar a Andorra la vella .

Tinc tres germans mes grans que jo. Un germà i dues germanes. Vaig estudiar a l’Escola francesa, al Col.legi sagrada familia comptabilitat i secretariat , al BUP  i COU nocturn a l’institud Espanyol i 2 Cursos de magisteri  a Tarragona.

He treballat de recepcionista al Dr. Diaz i al Dentista Diet (mentre estudiava). D’administrativa vaig treballar a la Gestoria La Vall 1 any. Al Hble.Comú d’Andorra 9 anys. Al Banc Agricol i Comercial d’Andorra mes endevant essent ANDBANK del 01.01.1990 fins la data d’ávui.

Sóc membre de AMARE i Infants del món de l’inici. He estat membre de la FAAD durant 9 anys.

Estic separada i tinc dos fills. La meva filla es psicóloga i  educadora  infantil. El meu fill estudia arts esceniques.

 

VIRGINIA CORTESAO

Virginia Cortesao Travesset va néixer a Escaldes – Engordany  el 2 d’abril del 1981. És casada i mare d’un fill de 3 anys.  Va cursar els seus estudis primaris a Sant Julià de Lòria i després al Lycée Compte de Foix. 

La seva vocació la va dur a cursar la Diplomatura d’Infermeria a l’Escola d’Infermeria D’Andorra l’any 2003 i exercir com a tal a diferents unitats de L’hospital Nostra Senyora de Meritxell fins al 2013. 

L’any 2006, obté el Post Grau en Cures Pal·liatives, i el de Salut Alimentària al 2009 per la Universitat d’Andorra.

L’any 2015 obté el Bàtxelor en Infermeria Obstètrico Ginecologia  per la Universitat D’Andorra i actualment exerceix la professió de llevadora dins del SAAS tant a nivell hospitalari com al Centres de Salut del país.

Les ganes de voler millorar la vida dels andorrans, la porten a emprendre per primer cop  el camí de la política sense deixar de banda la seva família i aficions com el ioga i l’esqui.