Vaig néixer el 7 de gener de 1986 a Andorra. Estic casat i tinc un fill de 15 mesos.

Vaig fer tota l’escolaritat a l’Escola Andorrana passant per diversos centres, alguns barracons i estrenant el centre de batxillerat de la Margineda.

Un cop acabat el batxillerat vaig estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat de Barcelona. Als estius, durant quatre anys vaig treballar com a guia de Patrimoni cultural ensenyant i explicant als nostres visitants molts dels museus i esglésies romàniques que tenim al país.

Acabada la llicenciatura, vaig decidir especialitzar-me amb un màster en història econòmica. A continuació vaig seguir profunditzant en els processos econòmics a llarg termini i em vaig embarcar en un doctorat en història econòmica. He dedicat la meva tesi doctoral a l’estudi dels orígens i l’evolució del sector bancari andorrà entre els seus inicis el 1930 i la crisi de 2007-2008. 

Mentre feia el doctorat vaig treballar durant 4 anys de professor de matemàtiques a l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp. Actualment treballo a la Universitat d’Andorra. Sóc coordinador del bàtxelor en Administració d’empreses i del Diploma Professional Avançat en Administració i finances i també dono classe a ambdues titulacions.