Benvolguts ciutadans i ciutadanes de la Massana,

Andorra necessita un canvi i Liberals d’Andorra i el Partit Socialdemòcrata ens hem unit per treballar a favor d’un projecte en positiu per a tot el país.

Tenim l’honor d’encapçalar la candidatura de d’Acord a la Massana, juntament amb en Josep Fusté, la Mercè Cañabate i la Zaida Arriba. El nostre objectiu és que Andorra avanci des de la parròquia. Compartim una forta vocació de servei i ens hem unit per treballar conjuntament en un acord per a la defensa dels drets de tots. Un acord centrat en tres eixos, en els quals destaquen la reforma del sistema electoral per un de més proporcional i just, la recerca de la transparència en totes les institucions, i una negociació de l’acord d’associació amb Europa transparent i participativa.

Des del Consell General volem treballar per un Govern que col·labori amb totes les parròquies,  planificant i desenvolupant les millors infraestructures per a tots i de forma participativa. Volem dotar la Massana dels recursos necessaris per fer realitat, amb garanties, els grans projectes esportius de la parròquia i volem invertir en el turisme cultural realçant el valor del nostre romànic i cuidant el nostre entorn i les nostres muntanyes.

Volem que la parròquia deixi de patir cues innecessàries i proposarem al poble de la Massana desenvolupar conjuntament els projectes que ho facin possible, començant pel disseny i concreció d’un nou Vial d’Ordino i la Massana.

Farem que a les propietats del Govern a la parròquia, com casa Parramon, se’ls doni una utilitat real i que aquesta sigui per al benefici dels nostres ciutadans. Inclourem les diferents propostes per a la parròquia en els pressupostos participatius per tal que siguin els mateixos ciutadans qui decideixin la millor utilitat que se’ls hi pot donar, i dotarem les partides pressupostàries corresponents dels imports necessaris.

Revisarem l’atenció social a les famílies i a la nostra gent gran, i invertirem en prevenció i vida saludable.

Des de d’Acord volem que a partir de la diversitat d’opinions es defensi l’interès de tothom. Andorra s’enfronta a grans decisions en els propers quatre anys i ho hem de fer des de l’entesa.  Els Liberals d’Andorra i el Partit Socialdemòcrata hem arribat a un acord per obtenir un Consell General més representatiu, que generi un Govern de consensos i per evitar les majories absolutes. Des de la responsabilitat i la il·lusió, hem decidit servir al país i a la parròquia per fer realitat un canvi, per fer realitat una Andorra millor.

Ara únicament depèn de tu, vota per a tothom, vota pels pactes de país, vota d’Acord.