Joventut i experiència liberal i socialdemòcrata, treballant junts per donar a la nostra parròquia l’impuls que necessita i, sobretot, la veu del ciutadà al Consell General.

JOAN TORRA

El Joan va néixer el 14 d’agost del 1986 a Escaldes-Engordany, és pare de la Martina de 7 anys, ha estudiat diferents formacions tècniques, com per exemple conseller de Seguretat en transport de matèries perilloses, climatització… actualment cursa al Bàtxerol en administració d’empreses, des de fa 14 anys treballa a un organisme d’inspecció i control sent el cap de secció i realitzant inspeccions de seguretat industrial, també és instructor de ciclisme indor a diferents centres esportius del principat, a nivell polític va ser candidat a les eleccions comunal del 2015 amb Liberals d’Andorra.

 

CARLES SÁNCHEZ

Sóc llicenciat en sociologia, en teoria de la literatura i literatura comparada i màster en estudis literaris, de la qual cosa es dedueix que els meus interessos es deriven cap a la literatura, les arts i les seves relacions amb la societat i la política. Ambdues qüestions les integro a la meva vida quotidiana. La primera havent treballat en l’àmbit de la cultura a l’administració comunal, la segona militant al PS des del 2013 fins a l’actualitat, un moment apassionant que em toca viure com a Secretari d’Organització alhora que com a candidat suplent. El treball en les associacions i col·lectius ha estat per a mi la principal eina formadora que m’ha dut, de manera natural, al Partit Socialdemòcrata.