Benvolguts ciutadans,

Ja hi som de nou: arriba el moment de triar els representants que aniran al Consell General a treballar per a Andorra. En aquests comicis ens presentem sota el nom de d’Acord perquè liberals i socialdemòcrates estem d’acord en unes propostes que simbolitzen l’entesa a favor dels ciutadans d’Escaldes-Engordany i de tot el país.

Sabem que el transport públic no arriba a molts indrets de la nostra parròquia (a zones com la Plana, Can Noguer, Engolasters, Engordany, els Vilars o Can diumenge). Potenciarem un transport públic de qualitat, amb un preu accessible i amb horaris amplis. Al mateix temps, augmentarem la implantació de les bicicletes elèctriques en tota la nostra parròquia.

Coincidim també en les polítiques de gestió a la Vall del Madriu-Perafita-Claror; patrimoni cultural de la humanitat per la UNESCO. Des de Govern liderarem la redacció d’un nou pla de gestió, amb la participació dels quatre Comuns i del ministeri de Cultura, que pugui recollir les accions a emprendre i defineixi una estratègia d’accés respectuosa amb la Vall.

Estem d’acord que la construcció d’un heliport ha de fer-se en base a criteris tècnics que demostrin la seva viabilitat econòmica i un impacte neutre sobre la ciutadania. Els estudis tècnics disponibles fan que descartem les Tresoles per a la implantació de l’heliport nacional.

Altres zones, com ara Engolasters, permeten oferir als visitants un entorn natural on poder practicar activitats lúdiques familiars i esportives (passejar, l’escalada, el ciclisme, la pesca). Ens comprometem a dotar d’una partida exclusiva a Andorra Turisme perquè els Comuns d’Escaldes-Engordany i d’Encamp desenvolupin junts aquests espais i per proposar als visitants i habitants de tot el país espais de lleure familiar.

Considerem que cal desenvolupar el control de la velocitat del trànsit a la nostra parròquia. La velocitat és massa elevada en certes carreteres d’Escaldes, com ara l’avinguda Fiter i Rossell o l’avinguda del Pessebre. Per això establirem més controls policials i ampliarem la xarxa de radars fixos i mòbils en aquestes zones.

El nostre objectiu és afrontar els grans reptes de la nostra societat amb la certesa de tenir un gran equip al darrere que treballa per a tots i proposar un sistema de responsabilitat pública que eviti les influències indegudes.

Sabem que tot funciona millor quan es treballa pensant en el llarg termini i no en el benefici immediat. Volem que les decisions que es prenguin en seu parlamentària siguin bones per mantenir el nostre país pròsper, amb bones perspectives de futur i que segueixi captivant els nostres visitants.

Ens avala una experiència política que estem convençuts que pot ser profitosa per als nostres ciutadans, perquè igual que tots vosaltres, volem el millor país per als nostres fills.

Així, us convidem ja a partir d’ara a contactar-nos per a aclarir qualsevol dubte que tingueu.  Estem a la vostra disposició d’aquí al set d’abril i, evidentment, també després d’aquesta data.

Visca Escaldes-Engordany i visca Andorra!