Joventut i experiència liberal i socialdemòcrata, treballant junts per donar a la nostra parròquia l’impuls que necessita i, sobretot, la veu del ciutadà al Consell General.

DAVID CRUZ GARCÍA

Neix a Andorra el 30d’octubre de 1993, és el mitja de  tres germans. Viu la seva infantesa i majoria de joventut al poble del Pas de la Casa.

Va realitzar els seus estudis obligatoris al sistema educatiu andorrà, després va cursar el batxillerat científic-tecnològic al sistema educatiu espanyol.

Finalment va cursa el BP socioeducatiu a l’institut de formació professional d’Aixovall per acabar realitzant el bàtxelor en infermeria a la universitat d’Andorra. 

Durant la seva etapa estudiantil compaginava estudis i feina a una botiga al seu poble fins que va obtenir el diploma de BP socioeducatiu on va començar a treballar pel Comú d’Encamp al Llaç d’Animació del Pas de la Casa.

Actualment exerceix com infermer a la Fundació Residència Clara Rabassa. i des de fa poc s’ha integrat al partit dels Liberals d’Andorra, essent el 5è de la llista territorial per Encamp.

Pel que fa a la seva vida política, fa poc temps que s’ha integrat completament al partit de Liberal d’Andorra, essent el 5è de la llista territorial per Encamp dins la llista d’Acord.

 

OLIVER VALERO

Vaig néixer a Encamp l’any 1972. Vaig créixer al mateix poble amb la meva mare, ja que el meu pare va morir quan només tenia 8 anys. Vaig estudiar a l’escola Sant Armengol fins al 15 anys i vaig acabar la meva escolaritat de EGB a Encamp. De seguida, em vaig incorporar al món laboral, treballant com a monitor d’esqui per SAETDE. Vaig obtindré la titulació de protecció civil prevet nacional de pister socorrista però vaig continuar com a monitor durant 15 temporades.  

L’any 2000 em vaig casar amb Diana Castaño amb la qual vaig tenir una filla dos anys més tard. 

Al 2006 vaig treballar al Comú d’Encamp al Departament de finances en la Central de compres durant 3 anys. Va ser en aquest moment quan vaig començar la meva carrera política.

Al 2007 vaig decidir aportar la meva ideologia política com a ecologista, per això, em vaig presentar amb el partit dels verds.

Al 2009 em vaig presentar a les territorials pel Consell General com a número 2.

Al 2010 em van convidar al parlament europeu per un membre d’iniciativa de Catalunya verd Raul Romeva (implicat al conflicte del procés). També, em van convidar a una comissió dels verds europeus abans del plenarium del parlament europeu, ja que el partit verb d’Andorra és afiliat del Europeen Green.

Al 2011 em vaig presentar a les eleccions generals de número 7 d’una candidatura nacional dels Verds.

Al 2015 em vaig presentar amb un acord amb els PS + Verds i la marca era Junts.

Actualment,  em presento dins d’un acord dels liberals + PS en el qual represento als ecologistes però assumint el Pacte d’estat.

En l’actualitat, treballo com a Cap d’equip i responsable de la Seguretat d’Higiene de l’empresa d’Esplom (obra pública)