Benvolgudes encampadanes, benvolguts encampadans,

Andorra necessita un canvi; Encamp i el Pas de la Casa es mereixen un canvi. Després de molts anys de majories absolutes en què s’han perdut infinitat d’oportunitats per aconseguir una Andorra millor des del consens, el Partit Socialdemòcrata i Liberals d’Andorra ens hem unit per treballar positivament a favor del canvi.

A la candidatura de d’Acord, que encapçalem i en la qual ens acompanyen l’Enric, l’Oliver i el David, compartim una forta vocació de servei al país, a Encamp i al Pas de la Casa. Ens hem unit per defensar conjuntament tres eixos: la reforma d’un sistema electoral injust, un millor funcionament de les institucions i el reforçament de la responsabilitat política, i una negociació de l’acord d’associació amb Europa més transparent i participativa.

La candidatura de d’Acord és més que aquests tres punts, perquè la bona entesa entre el Partit Socialdemòcrata i Liberals d’Andorra al Comú d’Encamp durant el present mandat ens porta a defensar de manera natural tot un seguit de propostes per a la parròquia que desenvoluparem des del Consell General i des del Govern d’Andorra.

Encamp i el Pas de la Casa necessiten accions concretes després de sentir promeses buides durant els darrers vuit anys. Vuit anys durant els quals s’han realitzat accions aïllades, sense una visió global que pugui fer sortir la parròquia del pou on fa massa anys que es troba.

L’equip de d’Acord volem que Encamp augmenti el seu atractiu turístic i comercial mitjançant la denominació de ciutat cultural d’Andorra. Juntament amb la nombrosa activitat social i cultural que ja desenvolupem les encampandanes i els encampadans, promocionarem els museus de Casa Cristo, el de l’Automòbil i el de l’Art Sacre. Finalment, donarem ús a l’edifici de Ràdio Andorra ubicant-hi la Ràdio i la Televisió d’Andorra o l’arxiu nacional. A més, el ministeri de Cultura s’ubicarà a l’antic hotel Rosaleda.

Farem que el Pas de la Casa esdevingui la ciutat comercial i esportiva atractiva que es mereix ser. Crearem un pla global de millora desenvolupat des del Govern que complementi el que es pugui fer des del Comú d’Encamp. Creiem que el Pas de la Casa necessita un suport a la seva activitat econòmica diferent de la que es fa a altres eixos comercials del país. Per això impulsarem des d’Andorra Turisme campanyes publicitàries desenvolupades exclusivament per al Pas de la Casa.

Aquestes són algunes de les propostes de d’Acord, que continuarem explicant durant la campanya, unes propostes sorgides de la responsabilitat i la il·lusió de servir el país que han fet que el Partit Socialdemòcrata i Liberals d’Andorra uneixin els seus esforços per fer realitat un canvi, per fer realitat una Andorra millor.