Vaig néixer el 31 d’agost del 86 a Escaldes-Engordany. Sóc  filla d’immigrants. Tinc un germà cinc anys més petit que adoro amb bogeria. No tinc parella, ni fills. Comparteixo el meu pis amb dos gossos.
Vaig estudiar una Formació Professional Sanitària i Social, posteriorment un Batxillerat Professional Socioeducatiu. Vaig treballar cinc anys com a Tècnic Especialista en Educació Infantil en una Escola Bressol i fa sis anys vaig canviar de servei, des de llavors treballo de monitora de lleure.
Entre les meves aficions està el senderisme, l’amor pels animals, la música i la política. He tocat percussió en la batucada Toca-te’ls i en la Colla de Diables d’Andorra.
Secretaria del Sindicat de Treballadors del Comú d’Andorra la Vella en els meus inicis laborals. Posteriorment, vinculada al Partit Socialdemòcrata, projecte que dóna resposta a la meva inquietud política. Tresorera de la joventut i membre de l’executiu.

 1. Principal tret del seu caràcter? Apassionada
 2. Quina qualitat valora més en una persona? Sinceritat
 3. Què espera dels seus amics? L’amistat en sí: respecte, afecte, confiança…
 4. La seva ocupació favorita? Una conversa interesant, una taula envoltada de família o amics, veure una posta de sol, un bon llibre, escoltar música, passejar, una sèrie al sofà… No puc escollir només una.
 5. El seu ideal de felicitat? Poden ser molt diversos, en general tots aquells on s’assoleixen objectius, tant personals com envers l’entorn.
 6. Els seus escriptors favorits en prosa o poetes? @srtabebi
 7. Un heroi de ficció? Simba
 8. Una heroïna? Katniss (Juegos del hambre)
 9. El seu heroi de la vida real? Rosa Parks
 10. Què és el que més detesta? Injustícia
 11. Quin és l’estat més típic del seu ànim? Moderadament feliç
 12. Té un lema o frase? Viure és increïble