Benvolguts conciutadans, conciutadanes,

Des del Partit Socialdemòcrata i Liberals d’Andorra estem d’acord en què el país necessita energia renovada i emprendre un canvi institucional profund. Creiem en una visió del futur constructiva i valenta com l’única via possible per al progrés social i econòmic d’Andorra la Vella (la nostra parròquia), i d’Andorra com a país.

Tenim el plaer d’encapçalar la candidatura de d’Acord, juntament amb el Pere, el Toni i la Liliana. Mirem al futur amb il·lusió, conscients que els grans reptes d’Andorra s’han d’afrontar des de la negociació i el pacte; des de l’acord. Creiem en una democràcia real i participativa, en la qual el consens sigui el centre a partir del qual créixer, tot garantint la igualtat d’oportunitats.

La nostra Proposta d’Estat figura a les pàgines centrals d’aquesta professió de fe i presenta solucions concretes a problemes reals de representació pública, de responsabilitat política, de transparència i en les relacions amb Europa. Per a la parròquia d’Andorra la Vella ens hem posat d’acord per treballar conjuntament, entre altres, en els següents aspectes:

1- Crearem un recinte multifuncional:

Durem a terme un estudi de viabilitat econòmica i d’ús per a un recinte multifuncional que serveixi com a referent per al món esportiu i lúdic nacional. Esperem que aquest sigui un dels nostres projectes clau a la parròquia.

2- Proposarem un pla nacional de manteniment d’infraestructures:

Som conscients del desgast de les nostres infraestructures. Proposem un pla nacional de manteniment d’infraestructures, centrat en el manteniment, optimització d’espais i usos, i prevenció de riscos. Creiem en un país que ofereixi seguretat, actius de lleure i una bona imatge.

3- Antiga caserna de bombers:

Defensant una democràcia real, iniciarem un procés participatiu per a rebre idees i propostes per desenvolupar un nou projecte a l’antiga caserna de bombers, utilitzant eines pròpies dels pressupostos participatius.

4- Recolzarem els comerciants d’Andorra la Vella:

El comerç és clau per a la nostra parròquia. Iniciarem un procés de detecció de necessitats i de propostes amb els comerciants de totes les zones d’Andorra la Vella. Considerem que és bàsic incrementar la col·laboració público-privada i reforçar els recursos econòmics i humans del comerç. Establirem un pressupost propi a aquest efecte i crearem un equip especialitzat de gestors públics experts en comerç i turisme de compres per donar suport als nostres comerciants.

5- Capitalitat:

Andorra la Vella ha perdut la capitalitat simbòlica del país. Com a Consellers Generals en reivindicarem la importància: hem de reprendre el debat sobre el rol que Andorra la Vella ha de jugar en el futur d’Andorra.

Si creieu en una Andorra la Vella de totes i de tots, justa socialment, oberta al canvi i valenta, aquesta és la vostra candidatura. Us demanem la vostra confiança el proper set d’abril, amb empenta i convençuts que podem acompanyar-vos bé durant els propers quatre anys.

Visca Andorra la Vella i visca Andorra!